skip to Main Content

Felvételi folyamatunk

Ebben a cikkben bemutatjuk nektek, hogy  milyen gyorsan is zajlik nálunk a felvételi!
Célunk, hogy jelentkezőink minél előbb megkezdhessék a munkavégzést!
 
Amennyiben elfogadjuk jelentkezésed először is szeretnénk megismerni téged egy személyes interjú keretein belül. Semmitől nem kell tartani, egy rövid beszélgetés az egész, ahol mi is szívesen várunk bármilyen kérdést ami közben megfogalmazódik benned!
 
Ezt követően egy kijelölt napon elviszünk telephelyünkre, ahol megismerkedhetsz a vezetőkkel, leendő kollégáiddal, vagy akár a munkában is kipróbálhatod magad. Itt is számíthatsz egy rövid beszélgetésre a vezetőkkel, illetve felteheted felmerülő kérdéseid a munkával kapcsolatban.
 
Amennyiben elnyerte tetszésedet a pozíció, te pedig elnyerted vezetőink bizalmát, rögtön meg is egyezhetünk, hogy mikor állnál munkába. Ezután irány az iroda, ahol már a kész belépőcsomagod fog várni. Miután megkötöttük a szerződést, projektvezető kollégánk elvisz a szükséges üzemorvosi vizsgálatra, és ha a munka megköveteli, akkor tüdőszűrő vizsgálatra is elviszünk.
 
Munkába állásod előtt részesülsz egy munka és tűzvédelmi oktatásaban is, majd ezek után nincs más dolgod, mint a kijelölt napon megkezdeni a munkát!
 
És hogy mennyi időbe is telt ez az egész? Nálunk nagyjából 1 hét alatt a jelentkezés után munkába is tudsz állni! Nem is maradt más dolgod, jelentkezz még ma!
Back To Top