skip to Main Content

Küldetésünk, hogy a MOVMAKER legyen a garancia a minőségi szolgáltatás és megbízhatóság terén!

Szakmunka

A megfelelő szakemberek felkutatása is nagy kihívást jelent napjainkban! Karbantartási szolgáltatásaink a rövidebb időtávú, különböző komplexitású karbantartási feladatoktól, egészen a hosszútávú üzemeltetési és megelőző karbantartási feladatokig terjed.

Cégünk tapasztalt, megbízható, munkájukra igényes szakemberekkel rendelkezik, legyen szó elektromos, mechanikus vagy szerszám karbantartásról, lakatos munkákról, villanyszerelésről, hegesztésről, vagy akár gépbeállításról. Szakember állományunkat folyamatosan bővítjük a különböző időtávú projekteknek megfelelően, akár a Megbízó igényeihez igazodva.

Bejövő áru ellenőrzés

A gyártóhoz a beszállítótól érkező alapanyagok vizsgálata előre egyeztetett kritériumok és mintanagyság alapján (100%-os / AQL). Komplett szolgáltatásunk keretében a beszállítóval direkt kapcsolatban állunk, amely felöleli a teljes munkafolyamatot (megrendelőtől a számlázásig)

Gyártásközi ellenőrzés

A készülő termékek gyártási folyamata közben történő vizsgálat. Célja a nem megfelelő termékek minél korábbi felismerése, ezáltal a költségek csökkentése.

Outsourcing

A megbízó által kiszervezett tevékenység elvégzése saját telephelyen. Bérgyártás, vagy egyéb outsource szolgáltatásunk – csomagolás, rakománykezelés, raktározás, válogatás. A kiszervezendő projektek tekintetében fontos mérlegelni, hogy a különböző időtávú és komplexitású projektek előkészítése eltérő időt vehet igénybe, hiszen minden esetben teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Partereink leginkább akkor gondolkoznak outsource lehetőségekben, amikor a saját gyártási vagy logisztikai kapacitásuk már korlátozott, továbbá a munkaerő nem áll rendelkezésre a telephelyükön!

Végellenőrzés

A termelési folyamat végén, a vevői kiszállítás előtt a kész termékeken elvégzett vizsgálat. Jellemzően az alkatrész a legfontosabb, alkotórészeire és paramétereire vonatkozó előírások. Célja a vevői bizalom megtartása és a reklamációk elkerülése.

CSL1 tűzfalellenőrzés

A gyártósori végellenőrzést követő és attól független 100%-os, vevőszemes vizsgálat. Jellemzően a vevő rendeli el és szigorított kritériumrendszert tartalmaz.

CSL2 tűzfalellenőrzés

A vevő által meghatározott kritériumok alapján a termékek 100%-os vizsgálata.Az ellenőrzött termékek speciálisan jelöltek. A minősítés eredményeiről a gyártó mellett a vevő is informálva van.

Utómunka

Az alkatrésze vagy készterméken funkcionális vagy esztétikai okból végzett utólagos munkálat (pl. ragasztás, csiszolás, sorja eltávolítás, tisztítás). Szerelő/összeszerelő tevékenység: Alkatrészek specifikáció alapján történő egymáshoz rendelése és ellenőrzése.

Lebegő doboz elem

Hover Box Element

Kattints a szerkesztés gombra ennek a szövegnek a megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back To Top