skip to Main Content

Miért jó nálunk dolgozni?

Miért válaszd a MOVMAKERT?

Dolgozóink a régióban kiemelkedő bérezésben részesülnek, mert számunkra rendkívül fontos, hogy kollégáink ne csak megéljenek, hanem éljenek!
Kifejezetten figyelünk arra, hogy munkatársaink jó munkakapcsolatot ápoljanak egymással, segítsék egymást és egy erős közösséget alkossanak. Természetesen mindenki befogadó, nem kell attól tartania senkinek, hogy nem fog jól kijönni a csapattagokkal! Bár problémák, félreértések mindenhol előfordulhatnak, vezetőségünk mindig készségesen áll a konfliktusok megoldásához.
Gyakran készülünk közös programokkal is, ami által a beilleszkedés sokkal gördülékenyebben megy. Egy közös beszélgetés egy-egy szelet pizza mellett igazán össze tudja hozni a csapatot, a céges bulikról nem is beszélve!
Teljesítményed sem marad elismerés nélkül, minden hónapban megválasztjuk a hónap dolgozóját, és egy kis aprósággal is díjazunk.
Nekünk számít, hogy nálunk mindenki megbecsülve érezze magát, és olyan munkahelyet teremtsünk, ahol bárki szívesen dolgozna.
Ezeken felül még az ügyintézésben is számíthatsz tapasztalt kollégáink gyors segítségére, bármilyen kérdéssel is fordulsz hozzájuk. Munkába állásod után sem engedjük el a kezed, folyamatosan támogatunk, hogy hosszútávon működhessünk együtt.
Sok pozíciónkhoz ingyenes szállást is biztosítunk kollégáink számára. Munkásszálló helyett lakásokat és családi házakat bérlünk, mert a MOVMAKER-nél fontos, hogy jó életkörülményeket biztosítsunk dolgozóinknak, és úgy éljenek, mintha otthon lennének. Kettőnél több főt nem szállásolunk el egy szobába, ezáltal nem kell több emberrel osztozni az élettereden. Igyekszünk úgy felosztani a szállásokat, hogy az együttélők azonos műszakba kerüljenek, hogy egymás pihenését se zavarják!
Ha szeretnél ennek az összetartó csapatnak a részéve válni, akkor ne habozz, és jelentkezz MOVMAKER-esnek!
Back To Top